Tent & Vuur 

De wildernis is dichterbij dan je denkt….. 

Wij geloven dat we allemaal onderdeel zijn van een groot web. Het zogenaamde levensweb. Alles is met elkaar verbonden. Trek je aan een draadje, dan heeft dat invloed op het hele web.

We zien veel stress in onze maatschappij. Het ratio lijkt de boventoon te voeren. Presteren, consumeren en een gevoel van geleefd worden. Er is een disbalans ontstaan tussen hoe we momenteel leven en onze ware natuur. Met zeg nu zelf; alle gevolgen van dien. Zowel op individueel- als collectief niveau.

Met Tent & Vuur willen we op een frisse en speelse wijze een plek creëren waar je (weer) de verbinding met jezelf, elkaar en de natuur kunt ervaren waardoor jij meer leeft vanuit je ware natuur. Dit brengt meer levensgeluk en vitaliteit. Zowel voor jezelf, als je omgeving èn de natuur.

Tent & Vuur staat voor op ontdekking en avontuur gaan. In het groot en/of in het klein. Ver weg of dichtbij. Dat maakt niet uit. Het gaat om weer een beetje te ‘verwilderen’. Om met een open en nieuwsgierige blik te kijken naar de wereld om je heen.

Om (weer) op je intuïtie te leren vertrouwen met beide benen op de grond, te luisteren naar je innerlijke kompas en daarop te navigeren, basale vaardigheden te leren zoals vuur maken, meer te leren over eetbare en geneeskrachtige planten en de natuur als wijze raadgever te ervaren. Graag nodigen we je uit om uit de hectiek van alledag te stappen en pure ervaringen op te doen; rijkdom in al z’n eenvoud.

Mijke over Brenda

Brenda straalt rust en vertrouwen uit. Ze heeft een goed gevoel voor humor, stelt rake vragen en heeft een natuurlijke wijsheid. Ze is fijngevoelig en ze geeft haar volle aandacht aan wat ze doet

Haar liefde voor de natuur komt in alles tot uiting. Ze is natuur.

Een gesprek met Brenda levert afwisselend tranen en buikpijn van het lachen, momenten van inzicht, nieuwe ideeën en inspiratie, een gevoel van een warm welkom en gezien worden. Met haar open blik en niet-oordelende houding, krijg je het gevoel dat alles er mag zijn. Licht en donker.

Daarnaast is Brenda doortastend en doorziet snel (groeps) processen. Ze komt snel tot de kern. Ze weet gevoelige onderwerpen op een lichte manier gemakkelijk bespreekbaar en verteerbaar te maken.

Brenda in 4 woorden? Natuur(lijk), Warm, Grappig en Wijs.

Naast Tent & Vuur heeft Brenda haar eigen (buiten) coachpraktijk. 

Brenda over Mijke

Hoe zou ik Mijke omschrijven? Een mix van een vrouwelijke Macgyver (voor de 40+ onder ons) en een kruidenvrouw.

Mijke is inventief, praktisch en stoer. Huizen van hout bouwen (samen met haar man), daar draait ze haar hand niet voor om. Of is er iets kapot, dan weet Mijke wel weer een handigheidje. Daarnaast heeft Mijke ook een sensitieve en intuïtieve kant. Ze is leergierig en heeft een brede belangstelling. Ze weet veel over planten en kruiden en past deze kennis ook praktisch toe. Haar droge humor leidt regelmatig tot schuddebuiken.

Mijke neemt je mee op pad. Het avontuur tegemoet. Bij haar voel je je snel veilig. Ondertussen kan ze je doortastende vragen stellen en weet ze op het het juiste moment, de juiste woorden te vinden waardoor ze je inzicht en helderheid verschaft.

De samenwerking met Mijke voelt heel natuurlijk. Alles is bespreekbaar en daarnaast is er veel lol. Op avontuur gaan met Mijke is altijd een feestje!

Naast Tent & Vuur heeft ook Mijke een eigen coachpraktijk en  bouwt ze, samen met haar man, toffe houten buitenverblijven.
Copyright 2022 Tent & Vuur -
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram